fbpx

Van de blog

Over mij

Mijn naam is Frédérique Lambers en ik ben de eigenaresse van salon Magnifique Frédérique. 

Sinds 2018 ben ik een gediplomeerd allround schoonheidsspecialist. In mijn laatste schooljaar heb ik mij gespecialiseerd in permanent make-up. Toen ik klaar was met mijn opleiding PMU specialist wist ik gelijk: “dit is mijn ding!”. In de jaren daarna ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in voornamelijk de wenkbrauwen.  Met als resultaat verschillende awards. In 2023 ben ik nummer 1 eyebrow shading in Dubai geworden tijdens de WULOP (world universal league of permanent make-up) en nummer 2 Eyeliner shading in dubai. Omdat ik nummer 1 voor de eyebrow shading ben geworden mocht ik dubai vertegenwoordigen op het wereld kampoenschap pmu (WULOP) hier ben ik 2de van de wereld geworden in de catogorie eyebrow shading. Mede dankzij deze prachtige prijzen geef ik vele leerzame masterclasses en basistrainingen voor mijn studenten die ook willen leren prachtige wenkbrauwen te creeën. 

Naast deze specialisatie ben ik ook nog laser therapeut. Oude verkeerd gezette PMU kan zo worden verwijderd en/of gecorrigeerd worden. Ook ongewenste tatoeages kunnen worden gelaserd.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie in mijn salon te ontvangen!

(uitreiking wereldtitel 2023)

1 comment

  1. Was de eerste keer bij Frederique ,ben heel tevreden met het resultaat .Is een echte aanrader ze werkt zo als ze er uit ziet ,dus heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HET IS SUPER GEMAKKELIJK OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN!

Maak een afspraak