fbpx

Basis opleiding Powderbrows

Info basisopleiding powderbrows:

Je gaat tijdens de opleiding alles leren over het zetten van dé perfecte powderbrows. Hierbij leer je verschillende technieken, browmapping, hygiëne, marketing (social media), foto editing, shapen van de wenkbrauwen en alles wat hierbij komt kijken. Tijdens de cursus krijg je een uitgebreid starterskit met hoogwaardige pigmenten en producten zodat je na de opleiding in alle professionaliteit aan de slag kan. Ook na de opleiding is er een mogelijkheid om vragen te stellen en begeleiding te krijgen. Uiteraard ontvang je als alles goed is gegaan een officieel erkend certificaat van deelname.

De groepjes zullen met maximaal 4 personen zijn zodat iedereen persoonlijk aandacht en begeleiding krijgt.

Er is een uitgebreide lunch inbegrepen en de hele dag drinken/ hapjes. Je hoeft dus zelf nergens aan te denken.

Dag 1: theorie & kleurenleer

Dag 2: theorie, demonstratie & latex oefeningen

Dag 3: demonstratie & latex oefening

Dag 4: laatste latex oefeningen & modellen behandelen

Tijdens de 4daagse basisopleiding zijn de dagen verdeeld in een tijdsbestek van 12 dagen. Tussen de lessen door krijg je huiswerk zodat je nog beter voorbereid bent om de behandeling uit te voeren in de salon. Hierdoor zal je de techniek beter en zelfverzekerder uitvoeren. Tijdens het thuis oefenen zal je tegen nieuwe dingen aanlopen waardoor je gerichter vragen kan stellen. En uiteraard heb je hierdoor nog meer oefening voordat je echt een model behandeld. Dit concept is een nieuw en uniek concept wat naar mijn mening je veel beter klaarstoomt om de behandeling in de salon te gaan uitvoeren. Alle trainingen worden gegeven door Frédérique zelf. Frédérique heeft momenteel de volgende awards: Nummer 1 in Dubai (World Universal league of PMU) en nummer 2 van de wereld (World Universal league of PMU).

Prijs:

€2500 excl btw. Inclusief starterskit t.w.v. €950 exclusief PMU machine. Voor een pmu machine kun je vrijblijvend langskomen om verschillende machines te testen.

Voor vragen, voorwaarde of aanmeldingen kun je een whatsappbericht sturen naar 06 38 06 19 33

 

HET IS SUPER GEMAKKELIJK OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN!

Maak een afspraak