fbpx

BB-glow

BB GLOW

Dit is een gezichtsbehandeling waar we het gelaat een egaal en stralend effect geven. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en de donkere kringen rondom uw ogen. BB glow verkleint zelfs je poriën! De behandeling is pijnloos en veilig.

De BB Glow behandeling

Eerst wordt uw gezicht gereinigd van make-up door onze specialiste. Om de huid voor te bereiden op diepe penetratie van BB-crème, wordt er een exfoliërende crème gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na reiniging met de bubggle gel ,die de porien opent, en exfoliatie wordt de BBcreme-ampulen met natuurlijke ingredienten aangebracht op uw huid met een dermapen.

Er zijn 3 tinten BB-crème ampullen beschikbaar; licht, medium en donker. De tint dat het best bij uw huid past wordt geselecteerd en onder de huid doorgedrongen met behulp van een micronaald met 0,25 mm tot 0,5mm naalden. Na penetratie zullen BB-crème ampullen zich vermengen en zich aanpassen aan uw huidskleur.

Vervolgens wordt er een masker voor gezichtsbehandelingen over de huid aangebracht gedurende 20 minuten om de genezing van de huid te kalmeren en te verbeteren. Dit helpt om de textuur van de huid te verjongen en te verfijnen.

Is BB Glow semi permanente make up?

Nee. Deze behandeling wordt niet met een permanente make-up toestel of pigmenten toegepast. Er wordt geen pigment in de huid gebracht en de houdbaarheid is maximaal 4 tot 8 maanden.

Kan het verkleuren onder de zon?

Absoluut niet. De producten bevatten geen pigmenten noch ingrediënten die onder zon kunnen verkleuren. Enkel is het verboden om de eerste week (tot liefst 2 weken) te zonnen. De producten zijn 100 % natuurlijk en schadeloos.

Hoelang gaat dit mee?

Dit is afhankelijk van hoeveel sessies je neemt en wat je huidtype is. Bij een droge huid zal het resultaat 7 tot 8 maanden blijven terwijl het bij een vette huid 4 tot 6 maanden zal zijn.

hoelang duurt de behandeling?

De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten per persoon.

Wie kan niet behandeld worden?

Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of chemo therapie ondergaat, kunt u de behandeling niet ondergaan.

Werkt het tegen acné?

Deze behandeling mag niet uitgevoerd worden bij actieve acné, enkel bij acnélittekens. Om acné te verminderen kunt u het beste een acné behandeling ondergaan.

Kan ik de behandeling toepassen als ik botox/fillers heb?

De behandeling mag 1 maand voor of 1 maand na botox of fillers toegepast worden.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

1 tot 3 sessies: dit is afhankelijk van het huidtype, de leeftijd en de na verzorging.

Om de hoeveel tijd moet dit bijgewerkt worden?

U kunt het best om de 6 tot 8 maanden, 2 tot 3 sessies laten toepassen.

Hoeveel tijd moet ik tussen 2 sessies laten?      

Tussen de 2 tot 3 weken. Bij deze behandeling hoeven we geen 28 dagen te wachten tot de cel vernieuwingsproces, omdat het op de bovenste huidlaag op max 0,5mm diepte geplaatst wordt.

Mag ik meteen voor/na de behandeling make-up op doen?   

Neen, dit mag niet voor de behandeling en ook niet gedurende de eerste 48h na de behandeling. Daarom vragen wij om op de dag van de behandeling zonder make-up te komen.

Wordt mijn huid rood of krijg ik irritaties na de behandeling?

Neen, u zult geen last hebben van roodheid en ook geen geïrriteerde huid krijgen na de behandeling.

Hoe snel zie ik resultaat?

Na 1 sessie is het resultaat zichtbaar maar nog niet optimaal. Het resultaat verdubbelt na de tweede sessie en na elke sessie wordt de houdbaarheid verlengt.

Werkt het tegen pigmentvlekken?

Ja, deze behandeling is zeer effectief tegen pigmentvlekken!

Wat houdt de voor- en na verzorging in?

– 48 uur geen make-up / watercontact / niet sporten.

– 24 uur niet aan het gezicht komen met de handen.

– 1 week niet in de zon na deze week met spf 50 of 30 insmeren (optimaal resultaat)

– 1 week geen sauna/zwemmen.

– Niet laten toepassen onder invloed van alcohol of drugs.

– Vanaf 3 dagen het gezicht dagelijks reinigen en verzorgen.

– Niet scrubben of peelen 1 week na de behandeling.

– Minimaal 3 sessies laten toepassen voor optimaal resultaat.

– Minimaal 1,5 liter water drinken per dag.

Waarom zou ik deze behandeling niet zomaar overal laten toepassen?

Magnifique Frédérque werkt met BB glow op basis van plantenextracten. Er bestaan tegenwoordig bbglow ampulen die pigmenten en schadelijke stoffen bevatten die verkleuring, plekken, oneffenheden en huidbeschadiging kunnen veroorzaken. Dit zijn goedkopere merken die niet goedgekeurd zijn in Europa, waardoor u kieskeurig moet zijn in het kiezen van de juiste salon! De BB glow van Magnifique Frédérique is 100% veilig.

Word ik gewoon bruin tijdens de zomer na BB Glow of bruint mijn gezicht niet meer?

Uw gezicht bruint zoals gewoonlijk en zal geen kleurverschil geven in de huid. Wij passen de tint ook telkens aan naar uw huidskleur, maar deze bruint gewoon mee tijdens het zonnen.

bb glow

HET IS SUPER GEMAKKELIJK OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN!

Maak een afspraak