fbpx

Ultimate skin care Facial

Dit is dé gezichtbehandeling van 2021. Alle nieuwe technieken zijn in deze behandeling verwerkt.

  • Hydradermabrasie: 

Ook wel bekend als de Hydrafacial. Dit is een behandeling waar een soort stofzuigertje over de huid gaat om het vuil eruit te zuigen. Vervolgens spoelen verschillende serums de poriën schoon. Dit gebeurd in de bovenste huidlagen. Schilfertjes, dode huidcellen en onzuiverheden worden als het ware weg gezogen. De serums die gebruikt worden om de huid te spoelen bevatten hoge concentraties aan werkstoffen. Hierdoor wordt de huid ook nog eens goed gevoed.

  • Koud/warm therapie: 

Hierbij wordt een massagekop gebruikt die van koud naar warm gaat. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid goed gestimuleerd wordt. Ook zal het de huid verstrakken en de teint egaler maken. Een goede doorbloeding laat de huid stralen!

  • Gezichtsrollers: 

Deze massagekop bestaat uit 2 kleine rollers met speciaal structuur in de ijzere roller. Bij dit deel van de behandeling wordt het vocht en overige afvalstoffen via de lymfe weg gemasseerd. Dit is ideaal voor mensen die veel vocht vasthouden Denk bijvoorbeeld aan vochtwallen of een onderkin die bestaat uit vocht.

  • Oxygen spray gun:

Met een airbrush wordt een speciaal serum dieper in de huid gebracht. De behandeling werkt zeer aangenaam en ontspannend, voelt aan als een frisse zomerbries en geeft een direct zichtbaar en liftend resultaat. Werkt goed tegen beginnende rimpels, slechte doorbloeding en een vale huid.

  • Ultrasound:

Ultrasound zijn zeer hoge geluidsgolven, deze wekken trillingen op die effectief toegepast kunnen worden bij een gezichtsbehandeling. Ultrasound heeft diverse effecten op de huid: Door de energie van de geluidsgolven en de warmte ontwikkeling wordt het celmetabolisme versneld waardoor de huid sneller zal herstellen. Dit werkt ook gunstig om rimpels te voorkomen. Ook wordt het celmetabolisme geactiveerd door de stimulatie van de fibroblasten. De doorlaatbaarheid van de huid wordt verhoogd waardoor de actieve werkstoffen beter in de huid gebracht worden.

Deze behandeling is voor elk huidtype geschikt. Elke behandeling wordt aangepast naar de wensen van de klant en naar wat de huid nodig heeft. Zo ziet elke behandeling er uniek uit.

De behandeling duurt tussen de 60 en 75 minuten.

HET IS SUPER GEMAKKELIJK OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN!

Maak een afspraak