fbpx

Waxen gelaat

Waxen gelaat:

bovenlip, kaaklijn, hals, onderlip, bakkebaarden etc. €5,- per zone.

1. Laten groeien

Je haar moet ongeveer 2 tot 3 weken groeien voor je het laat waxen. Het is hierbij heel belangrijk dat je het in deze weken dus niet trimt of scheert. Je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je behandeling te halen.

2. Voorbereiding:

Voor een optimaal resultaat, kan je je huid voor het waxen een paar dagen licht scrubben. Hierdoor zullen alle dode huidcellen verwijderd worden en gaan de haren losser zitten, waardoor de haartjes makkelijker verwijderd kunnen worden. Voor aanvang van de behandeling wordt je gevraagd om je te reinigen en op te frissen. Je huid moet namelijk helemaal schoon zijn bij de start van de behandeling

3. 24 tot 48 uur na de behandeling:

Gedurende deze uren moet je je huid schoon houden. en warmte en wrijving vermijden. Het schoonhouden van de huid het liefst met een antibacterieel product. Verder advies is: Douche niet te heet, ga niet in de sauna en wacht even 24 uur met sporten en de zonnebank. Draag geen knellende kleding en raak de behandelde huid alleen aan met schone handen.

Zijn hars en wax hetzelfde?:

Hars en wax zijn allebei ontharingsproducten, maar verschillen erg van elkaar. Hars is een verouderd product, dat vooral gebruikt wordt door schoonheidsspecialisten. Het grootste verschil tussen hars en wax is dat hars zich aan de huid hecht, met als gevolg dat de huid  belast wordt . Dit zorgt voor irritatie aan en beschadiging van de huid.

Magnifique Frédérique gebruikt een unieke wax met elastische bestandsdelen die er voor zorgt dat de wax alleen om het haartje klemt en niet aan de huid hecht. Hierdoor wordt de huid niet alleen minder belast, maar is waxen ook minder pijnlijk.

HET IS SUPER GEMAKKELIJK OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN!

Maak een afspraak